Céges rendezvények

 

Az Aranykor Wellness és Termálfürdő
egy rendhagyó és különleges helyszíne lehet céges bulik, csapatépítő tréningek, karácsonyi és évzáró rendezvények lebonyolításának.

 

A munkahelyi testi-lelki stressz kimerültséghez, állandósult rosszkedvhez, ezáltal hiányzáshoz vezethet, mely nagyban befolyásolhatja cége hatékonyságát. Az Aranykor Wellness és Termálfürdő kedvező ajánlataival most Ön is hozzájárulhat kollégái, alkalmazottai egészségének megőrzéséhez.

A közös kalandok élménye és a kötetlen formában, szórakozással eltöltött idő eredményeként a kollégák még jobban megismerhetik egymást és így egy igazi, összetartó csapattá kovácsolódhatnak össze. Kiváló alkalom nyílik arra, hogy megszakítsák a stresszes hétköznapokat és relaxáljanak, lazítsanak, kikapcsolódjanak.

Ajánlatunk:

Fürdőnkben minőségi kikapcsolódás és wellness programok várják. A fürdő rendkívűl igényes és mediterrán kialakítású, egy igazi nyugalom sziget. A fedett fürdő részben található: 32-34 fokos nagy termálmedence 3 élmény elemmel, 36-38 fokos kis ülőmedence, télikert, pálmafák, pihenőágyak és a bár rész.

Szolgáltatások: finn szauna, gőzkabin valamint kültéri rönkszauna. Különleges szolgáltatásunk a szaunaszeánsz program, amelynek során szakképzett szaunamester irányításával teljes testi-lelki felüdülésben lehet része. Szakképzett masszőreink várják a vendégeket, akik széles masszázsválasztékunkból könnyen kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet.

Rendelkezésére állunk továbbá csapatépítő programok, rendezvények, konferenciák szervezésével, korszerű rendezvénytermünkkel, catering és rendezvényszervező szolgáltatásunkkal.

Szívesen keressük fel Önt személyesen a legmegfelelőbb ajánlat kialakítása érdekében (létszám, nyitvatartási idő, animációs programok, fizetési módok)!