AQUA ZUMBA

 
 

EGY NEM MINDENNAPI LEHETŐSÉG…!
A BALLÓSZÖGI „ARANYKOR” WELLNESS ÉS TERMÁLFÜRDŐBEN
MINDEN VASÁRNAP – 11.00 és 12.00 ÓRA KÖZÖTT!!!
FEHÉR JUTKA - AQUA ZUMBA® INSTRUKTOR VEZETÉSÉVEL

 
 

Az Aqua Zumba® egy speciális vízalapú Zumba ®

Program, melyet több – jeles - nemzetközi Fitness képzési Szakértő, és az American College of Sports Medicine (ACSM) együtt dologzott ki. Ez a stílus egyesíti a klasszikus Zumba ® Fitness programot a vízi fitness stílusával. Így született meg a hangulatos medence party, a Zumba® Pool Party!

Általa a testedzés élménye, öröme a vízen tükröződik.

Biztonságos, de kihívásokkal teli vízi edzés, ami megdolgoztatja a szívet, formálja a testet. Ezáltal számtalan hasznos, és jótékony élettani hatása van. Alkalmas arra, hogy bárki – fele annyi idő alatt – teljes testedzést végezzen, ezzel egy időben az aerob állóképességén, izmai ellenálló képességén, rugalmasságán, és izületei mozgékonyságán hatékonyan dolgozzon.

A víz 12-szeres ellenállását felhasználva lehetővé teszi olyan izmok megdolgoztatását is, melyeket szárazföldi tornával nem tudunk működésbe hozni. A víz többirányú ellenállásával szembeni mozgás minden izmot edz, és segíti, hogy arányosan fejlődjenek izmaid. Az ehhez felhasznált energia-többlet az, amely által kevesebb idő alatt több kalóriát tudunk veszíteni, és ezzel elősegíteni a kiegyensúlyozottabb testfelépítést. Minél többet mozgunk, és minél nagyobbak a mozgások, annál nagyobb az energia/kalória-fogyasztásunk.

Légy részese Te is ennek az élménynek, maradj rabja, és ne is próbálj leszokni róla! ;)

Szeretettel várlak bármelyik „Aqua-Csutka Zumba órán! www.juliannaf.zumba.com

Érdeklődni: 70/398-0256

RÉSZTVÉTELI SZÁNDÉKÁT KÉRJÜK JELEZZE ÉRKEZÉSKOR VAGY LEGKÉSŐBB 10.00 ÓRÁIG - A PÉNZTÁRNÁL! – 850,-/óra