Prémium lakópark Magyarország szívében

Időseknek, idősekért

Ingatlanok

Bemutatkozás

EURÓPAI SZÍNVONALÚ, MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ KOMPLEXUM


NYUGDÍJAS LAKÓPARK, "MINIVÁROS" ÉPÜL ÖRÖKÖLHETŐ, SAJÁT TULAJDONÚ LUXUS LAKÁSOKKAL.

Az épületegyüttes 35 hektáros festői természeti környezetben Kecskemét mellett található, mely a modern építészet legjavát nyújtja, támogató közösségével, komplex szolgáltatásaival, tartalmas, önálló, aktív és színvonalas életminőséget garantálva.
30 hektáros arborétum, kilátódombbal, vízeséssel, 1 hektáros csónakázó tóval és grillterasszal, sétány rendszerrel a ligetek árnyékában várja új lakóit. A lakások műszakilag messze felülmúlják a jelenlegi előírásokat.

A jövő igényeit szolgálja a mennyezet hűtés, az Internorm® nyílászárók és a tűzbiztos építés is. A kényelem, biztonság, harmónia jegyében komplex szolgáltatásokat nyújt a lakópark:

  • Igény esetén 24 órás nővérszolgálat, étkezés
  • Wellness, termálfürdő, teniszpálya, borospince, könyvtár
  • Porta- és biztonsági őrszolgálat, kamerarendszer
  • Üzletek: étterem, cukrászda, kávézó, lottózó, újságos, fodrászat, pedikűr, manikűr

Tervezett műszaki átadás: 2023. őszén


A lakópark autópályán kiválóan megközelíthető, az ország szívében található.

Hírek

Interjúnk a TV2 Mokkában

2023.11.25.

A Több mint testŐr műsorát követően meghívást kaptunk a TV2 Mokka reggeli adásába, ahol élő adásban beszélgettünk lakóparkunk kapcsán a jövő idősgondozásáról! 
Dudás Csongor az Aranykor Lakópark képviseletében mutatta be a hazánkban jellemző idősgondozási megoldásokat és vázolta az országban egyedülálló koncepciónkat! Beszélgető társa Götz Gabriella, egyik gyönyörű panorámával rendelkező lakásunk büszke tulajdonosa, aki megosztotta korábbi tapasztalatait édesanyja ápolása kapcsán. 

2023.11.25.

RTL KLUB – Reggeli

Az RTL KLUB vendégeként beszélgettünk arról, hogy miért is jó ha idős szerettünk nem nyugdíjasotthonba költözik, hanem egy minden igényt kielégítő lakóparkba….

2023.11.25.

Nálunk járt a TV2

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy a TV2 Több mint TestŐr című életmódmagazinja forgatott nálunk, amely hétről hétre nyújt útmutatást a legideálisabb egészségmegőrző, megelőző és gyógyító szolgáltatásokról. 

2023.11.25.

Az öngondoskodás egy új fajtája

Bizonyára Ön is elgondolkodott már saját és szerettei jövőjén. Felmerült a kérdés, hogyan, milyen körülmények között szeretné időskori éveit tölteni. Ma már lehetőség nyílik Magyarországon is, hogy teljes életet éljen, biztonságos , minőségi környezetben, magas szintű szaktudás mellett érett korban is.

2023.11.25.

Lakás design igényekre szabva

Az Aranykor Lakópark újdonsült tulajdonosai, az építkezés fázisának megfelelően igényeik szerint alakíthatják Otthonaikat.

2023.11.26.

A felkelő nap sugarai

Szeptember – október hónapban töretlenül dolgoztunk azon, hogy mára elkészüljön a közel 2000 négyzetméternyi erkély és terasz burkolata. Térburkolási munkálataink pedig folyamatosan zajlanak, hogy ez a szám 100 fölé emelkedjen.

2023.11.26.

Folyamatos burkolási munkálatok

Az ősz beköszöntével nekiláttunk az üzletterek több száz négyzetméternyi burkolatának lerakásához, amelyet a napokban fugáznak szakembereink. Az étterem és cukrászda közti lobby 60x120cm-es natúr kőhatású burkolattal van ellátva. 

2023.11.26.

Utolsó simítások

A napokban kijelölésre kerülnek a parkolók helyei, amelyeket szándékosan túl méreteztünk, hogy kényelmes ki és beszállást biztosítsanak lakóinknak és az üzletekbe érkezőknek. Jövő héten megkezdődik az épület középső és keleti szárnya előtti rész kiépítése is.

2023.11.27.

A végső szín

2023 júniusában befejeződött épületünk közel 3000 négyzetméternyi homlokzatának színezése. A felületre Baumit 1,5mm szemcsenagyságú szilikonos nemesvakolat került, amelyet egy speciális aranyszínű csillogást biztosító Glitter fedőréteggel láttunk el. 

2023.11.28.

Internorm nyílászárók

2023 februárjában beépítésre kerültek lépcsőházaink egyenként 5×12 méteres, hatalmas Internorm üvegfalai. Háromrétegű üvegezésük garantálja a lépcsőházak komfortját minden évszakban.

Korábbi hírek

Terület rendezési terv