Prémium lakópark Magyarország szívében

Időseknek, idősekért

Ingatlanok

Bemutatkozás

LAKÓPARK NYUGDÍJASOKNAK

Európai színvonalú komplexum, örökölhető luxus lakásokkal, igényelhető szolgáltatásokkal.

2024 márciusában megkezdődött a lakópark műszaki átadása!


Az épületegyüttes 35 hektáros festői természeti környezetben Kecskemét mellett található, mely a modern építészet legjavát nyújtja, támogató közösségével, komplex szolgáltatásaival, tartalmas, önálló, aktív és színvonalas életminőséget garantálva.
30 hektáros arborétum, kilátódombbal, vízeséssel, 1 hektáros csónakázó tóval és grillterasszal, sétány rendszerrel a ligetek árnyékában várja új lakóit. A lakások műszakilag messze felülmúlják a jelenlegi előírásokat.

A jövő igényeit szolgálja a mennyezet hűtés, az Internorm® nyílászárók és a tűzbiztos építés is. A kényelem, biztonság, harmónia jegyében komplex szolgáltatásokat nyújt a lakópark:

  • Igény esetén 24 órás nővérszolgálat, étkezés
  • Wellness, termálfürdő, teniszpálya, borospince, könyvtár
  • Porta- és biztonsági őrszolgálat, kamerarendszer
  • Üzletek: étterem, cukrászda, kávézó, lottózó, újságos, fodrászat, pedikűr, manikűr

Tervezett műszaki átadás: 2024. március


A lakópark autópályán kiválóan megközelíthető, az ország szívében található.

Hírek

Műszaki átadás

Hatalmas örömmel tudatjuk, hogy megkezdődött lakásaink műszaki átadása! Az elmúlt hónapokban töretlenül dolgoztunk azon, hogy mára elkészüljön a közel 5000 négyzetméternyi parkoló és járda térburkolata.Japán cseresznye fák, örökzöld babérmeggy bokrok, fenyők és magnóliák díszítik előkertünket.
De gondoltunk a nyáron hűs árnyékot adó juhar, hárs és kőris fákra is, melyek idővel parkunk ékköveivé válnak!

Interjúnk a TV2 Mokkában

A Több mint testŐr műsorát követően meghívást kaptunk a TV2 Mokka reggeli adásába, ahol élő adásban beszélgettünk lakóparkunk kapcsán a jövő idősgondozásáról! 
Dudás Csongor az Aranykor Lakópark képviseletében mutatta be a hazánkban jellemző idősgondozási megoldásokat és vázolta az országban egyedülálló koncepciónkat! Beszélgető társa Götz Gabriella, egyik gyönyörű panorámával rendelkező lakásunk büszke tulajdonosa, aki megosztotta korábbi tapasztalatait édesanyja ápolása kapcsán. 

RTL KLUB – Reggeli

Az RTL KLUB vendégeként beszélgettünk arról, hogy miért is jó ha idős szerettünk nem nyugdíjasotthonba költözik, hanem egy minden igényt kielégítő lakóparkba….

Nálunk járt a TV2

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy a TV2 Több mint TestŐr című életmódmagazinja forgatott nálunk, amely hétről hétre nyújt útmutatást a legideálisabb egészségmegőrző, megelőző és gyógyító szolgáltatásokról. 

Az öngondoskodás egy új fajtája

Bizonyára Ön is elgondolkodott már saját és szerettei jövőjén. Felmerült a kérdés, hogyan, milyen körülmények között szeretné időskori éveit tölteni. Ma már lehetőség nyílik Magyarországon is, hogy teljes életet éljen, biztonságos , minőségi környezetben, magas szintű szaktudás mellett érett korban is.

Lakás design igényekre szabva

Az Aranykor Lakópark újdonsült tulajdonosai, az építkezés fázisának megfelelően igényeik szerint alakíthatják Otthonaikat.

A felkelő nap sugarai

Szeptember – október hónapban töretlenül dolgoztunk azon, hogy mára elkészüljön a közel 2000 négyzetméternyi erkély és terasz burkolata. Térburkolási munkálataink pedig folyamatosan zajlanak, hogy ez a szám 100 fölé emelkedjen.

Folyamatos burkolási munkálatok

Az ősz beköszöntével nekiláttunk az üzletterek több száz négyzetméternyi burkolatának lerakásához, amelyet a napokban fugáznak szakembereink. Az étterem és cukrászda közti lobby 60x120cm-es natúr kőhatású burkolattal van ellátva. 

Utolsó simítások

A napokban kijelölésre kerülnek a parkolók helyei, amelyeket szándékosan túl méreteztünk, hogy kényelmes ki és beszállást biztosítsanak lakóinknak és az üzletekbe érkezőknek. Jövő héten megkezdődik az épület középső és keleti szárnya előtti rész kiépítése is.

A végső szín

2023 júniusában befejeződött épületünk közel 3000 négyzetméternyi homlokzatának színezése. A felületre Baumit 1,5mm szemcsenagyságú szilikonos nemesvakolat került, amelyet egy speciális aranyszínű csillogást biztosító Glitter fedőréteggel láttunk el. 

Internorm nyílászárók

2023 februárjában beépítésre kerültek lépcsőházaink egyenként 5×12 méteres, hatalmas Internorm üvegfalai. Háromrétegű üvegezésük garantálja a lépcsőházak komfortját minden évszakban.

Korábbi hírek

Terület rendezési terv