Az öngondoskodás egy új fajtája

Aranykor Lakópark

Bizonyára Ön is elgondolkodott már saját és szerettei jövőjén. Felmerült a kérdés, hogyan, milyen körülmények között szeretné időskori éveit tölteni. Ma már lehetőség nyílik Magyarországon is, hogy teljes életet éljen, biztonságos , minőségi környezetben, magas szintű szaktudás mellett érett korban is. A megérdemelt aktív pihenés, a rekreáció és tartalmas programok kell, hogy jellemezzék az elkövetkező éveket.Tudjuk, hogy a szociális szféra túlterhelt, de nem kérdés, hogy minden család szeretne gondoskodni saját és szerettei biztos jövőjéről.Manapság egyre kevésbé működő modell, hogy több generáció együtt él hiszen sokakat szólít más városba, országba hivatása vagy a tanulás és mindeközben szülei miatt aggódik. 
Az Aranykor Lakópark a fent említett élethelyzetekre ad megoldást. Biztonságot ad lakóinak és nyugalommal tölti el a család tagjait, akár munka vagy utazás közben is. Az aktív életre vágyók 30 hektáros parkunkban köntösben átsétálva élvezhetik az Aranykor Wellness és Termálfürdő medencéinek és szaunáinak előnyeit. Lakásaink alatt található étteremben és cukrászdában közösen étkezhet a család, miután bejárták a tavainkat körül ölelő erdei sétányokat vagy megéheztek a wellnessben való feltöltődést követően.Nővér ügyeletünk és 24 órás őrszolgálatunk a hét minden napján garantálja a nyugalmat ezzel biztonságos környezetet teremtve a minőségi időskorhoz. Étkezési, takarítási szolgáltatásaink és üzleteink megkönnyítik a mindennapokat. Szükség esetén pedig teljes egészségügyi ellátással, gyógytornával és negyed évszázados ápolási tapasztalattal gondoskodunk lakóinkról. Hiszen az egészségügyi működési engedéllyel rendelkező Aranykor Időskorúak Otthona 1998 óta teltházzal látja el 150 lakóját, 75 kollégánk közreműködésével.
56 lakásos társasházunkban közel 50m2-es lakásaink különböző erkély és teraszmérettel, valamint kiváló panorámával rendelkeznek. Őrzött, bekamerázott parkolóinkból, elektronikus beléptetéssel juthatnak lakóink a biztonsági liftekkel ellátott lépcsőházakba.  Az örökölhető ingatlanok bárki számára megvásárolhatóak, de kifejezetten az időseknek szólnak. Még elérhető lakásaink saját részre vagy befektetésként is kiváló alternatívát kínálnak. 
Az elmúlt napokban megkezdődött üvegkorlátunk próba szerelése, amely egy kilométer hosszan öleli körbe épületünket és zavartalan kilátást biztosít a természetre. Teraszaink burkolása és zöldtetőnk kialakítása már javában zajlik.Utcafronti kerítésünk építése hamarosan befejeződik, amelyet a térburkolási és kertépítési munkálatok követnek.
Az Aranykor Lakópark gyönyörű környezetben ötvözi 25 éves idősgondozási tapasztalatunkat, szolgáltatásaink sokszínűségével.Mi az Aranykornál hisszük, hogy a minőségre való törekvés elengedhetetlen az életben, ezért a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át a legjobbra törekszünk. Az építőipar legjobb alapanyagaival dolgozunk, kiváló szakembereink pedig garantálják, hogy rajtunk kívül Ön is büszke lehessen leendő lakására.
A Lakópark átadásának tervezett ideje 2023 ősz. Lakásaink 80%-a már elkelt. A részletekről érdeklődni személyesen, telefonon vagy e-mailben lehet.Az elérhető ingatlanok, alaprajzok és árak honlapunkon megtekinthetőek. Személyesen Kecskemét mellett Ballószögön, Budapestről- Szegedről 50 perc alatt autópályán megközelíthetően a 6035 Ballószög, Aranykor út 38. szám alatt. Facebook oldalunkon pedig aktuális fotókat tekinthet meg az építés folyamatáról.