Utolsó simítások

Minőség kül- és beltéren egyaránt

Szakembereink az utolsó simításokat végzik társasházunk nyugati szárnya előtt az elkészült térburkolaton. Mai napon kijelölésre kerülnek a parkolók helyei, amelyeket szándékosan túl méreteztünk, hogy kényelmes ki és beszállást biztosítsanak lakóinknak és az üzletekbe érkezőknek. A térburkolatot minden oldalról növénysáv veszi majd körbe, illetve több helyen terveztünk ültethető félszigeteket is, amelyekhez a villany és víz áttörések is elkészültek. 
A 8 cm vastag térburkolat alatt ckt beton, zúzott kő és szintező réteg foglal helyet, így biztosítva a magas terhelhetőséget, stabilitást. 
Jövő héten megkezdődik az épület középső és keleti szárnya előtti rész kiépítése is. Az igazán figyelmesek észrevehetik, hogy az üzleteink belső burkolata után a külső sétáló részen burkolóink  hamarosan végeznek, ezzel befejezve a teljes külső burkolási folyamatot. Ezt követően a folyosók, lépcsőházak lesznek soron. 
Az alábbi képen pedig látható az épület belső oldalán található 2500 négyzetméteres látványtó kialakításának első fázisa. Amint, megszűnik a munkagép forgalom, folytatódik a föld kitermelése és a tófólia telepítése. 
Hamarosan további érdekességekkel is jelentkezünk. 😊