Személyre szabott étkeztetés

Személyre szabott étkeztetés.”

Lakóinknak napi ötszöri étkezést biztosítunk, saját főzőkonyháról, amelyet lakóink igényesen kialakított, 90 fős éttermünkben fogyaszthatnak el. Az ellátottak állapottól függően a szobákban is étkezhetnek, amelyet gondozó kollégák szolgálnak fel nekik és segítik őket.

Jelenleg a következő diétákat biztosítjuk:

cukorbeteg-,

epekímélő-,

gyomorkímélő-,

tejmentes.

Az alapanyagokat és nyersanyagokat a HACCP monitoring betartásával, a helyi őstermelőktől szerezzük be. Beszállítónk garantálják a jó minőségű alapanyagok beérkezését. Modern ipari konyhatechnológiai berendezések segítségével, szakképzett szakácsok készítik az ételeket.

A menüt dietetikus állítja össze, figyelembe véve a lakók diétáit, az évszak és aktuális ünnepek hagyományos és megszokott ételeit. Az ételeinket a házias íz jellemzi, de a reformkonyha szabályainak megfelelően készülnek. Névnapok, születésnapok alkalmával kedvelt desszertekkel kedveskedünk a lakóknak.

Minden péntek reggel svédasztalos reggelivel várjuk az étkezőben lakóinkat, ahol változatos hideg és meleg ételek közül tudnak válogatni.