Köszöntjük az Aranykor Időskorúak Otthona honlapján!

Alapítványunkról

" A kezet csak megfogni szabad, elereszteni vétek, ellökni átok, egymásba simuló kezek tartják össze az eget és a világot! "

Bemutatkozás

Odaadó gondoskodás
az Aranykorban

 

 

Ismerje meg Alapítványunk nyújtotta lehetőségeket ahol a 150 férőhelyes Idősek Otthonát és környezetét úgy alakítottuk ki, hogy lakóink maradéktalanul élvezhessék a természetből áradó nyugalmat, a gondoskodásból fakadó kényelmet, a személyes biztonságot, valamint a társasági életet.

 

Tovább

Hírek

2021.02.28.

Farsang az otthonban

Szeretettel köszöntjük megújult oldalunkon.

2022.03.06.

Rólunk mondták

Levelek a családtól, rokonoktól, hozzátartozóktól, akik noha csak néha-néha, de belelátnak az idős gondozás mindennapjaiba.

Májusi mulatság

2022.04.04.

Mint minden piros betűs ünnepet így Május elsejét is egy nagy közös mulatsággal ünnepeltük. De mivel ezen a napon ünnepeltük az anyák napját is, így duplán volt ok az örömre.

2022.10.06.

Fúvós zenekari előadás

Intézményünkbe látogatott a Nagykürt 1995 Fúvósegyesület Mikóujfaluról. A zenekar rendszeres vendége Otthonunknak, a tagok gyakran látogatnak el a wellness fürdőbe és tartanak koncertet az Otthon lakóinak.

2022.11.01.

Mindenszentek megemlékezés

Szent napján a kegyeletnek Én is felgyujtom mécsemet, S míg árnyaik körüllebegnek Szárnyadon, bús emlékezet: Imádkozván ím újra látom S ontom értük hő könnyemet – Vágyam, szerelmem, ifjuságom: Halottaim – pihenjetek! (Fülöp Áron)

2022.11.15.

Svédasztalos reggeli

Szeretnénk újdonsággal kedveskedni az ellátottaknak, ezért bevezetésre került a svédasztalos büféreggeli. Minden péntek reggel várjuk a lakóinkat az étkezőben, kollégáink segítségével természetesen segítünk a mozgásukban akadályozott, nehezen közlekedő vagy magukat kiszolgálni nem tudó lakóinknak.

2022.11.28.

Decemberi programajánló

Sok szeretettel várjuk kedves lakóinkat az alábbi adventi és karácsonyi programokon!

2022.12.14.

Közös karácsonyfa állítás és díszítés

A mai napon az adventi készülődés részeként, terápiás kollégáink segítségével lakóink felállították és feldíszítették a karácsonyfákat az intézmény több pontján.

2022.12.15.

Kisállat simogatás

Az idősek is nagyon kedvelik a kisállatokat, így a mai napon ellátogatott hozzánk egy barátságos kis kedvenc, akit lakóink nagyon gyorsan a szívükbe fogadtak.

2022.12.19.

Mézeskalács készítés

Megannyi programmal készülünk a karácsonyi időszakban, a mai nap folyamán mézeskalácsot gyúrtak és formáztak lakóink.

2023.01.10.

Otthon felújítás

Megkezdődött intézményünk közösségi tereinek teljeskörű felújítása, festése.

2021.11.14.

Aranykor lakópark

Töltse nyugodt, biztonságos környezetben nyugdíjas éveit most épülő nyugdíjas lakóparkunkban. Idősek otthona szintű teljes-körű ellátás kérhető saját tulajdonú örökölhető lakásában.

Korábbi hírek

Környezet

35 hektáros park

Termál és halastavak

Kilátó domb vízeséssel

Borospince

Teniszpálya

Szauna, gőz és aroma kabin

Beltéri termál medencék

Kültéri élmény medence

Napozó stég

Gyermek játszótér

Szabadtéri grill

Privát parkoló

6000 m2-es épület

Klubterem kandallóval

Akváriumok

Íratkozzon fel hírlevelünkre!