Kényelmi szolgáltatások

Minden egyhelyen

Az ellátottak kényelme érdekében az Otthon több szolgáltatóval kapcsolatban áll, akik rendszeresen, kedvezményes áron biztosítanak igénybe vehető szolgáltatásokat az idősotthonban.

A díjszabás, aktuális árlista a szolgáltatóknál elérhető. A szolgáltatásokra portaszolgálatunk dolgozóinál foglalható időpont.

A felsorolt szolgáltatások nem részei a teljeskörű ellátásnak, tehát a térítési díj ezen kiadásokat nem tartalmazza. A szolgáltatóknál az ellátottak a költőpénzükből tudnak vásárolni. A szolgáltatások igénybevétele választható, azok nem kötelezők.

Mozgó bolt
Minden pénteken mozgóbolt áll lakóink rendelkezésére, amelynek kínálatában a friss péksütemények, tejtermékek, házi sütésű apró sütemények, pogácsák, zöldségek – gyümölcsök, valamint mindenféle nassolnivaló is megtalálható. Kérésre, speciális rendeléseket is teljesítenek. A boltban megbízott kollégánk segíti, felügyeli az idősek számára a bevásárlás nyugodt, gondtalan lebonyolítását.

Fodrász
Heti rendszerességgel fodrász jár az Otthonba, akihez előzetes bejelentkezés alapján érkezhetnek a lakók időpontra. A fodrász egy arra kialakított helyiségben várja a férfi és női szépülni vágyó lakókat.

Gyógypedikűr
Az idős emberek szakszerű lábápolása kiemelt fontosságú egészségügyi szempontból is. Fokozott higiéniai követelmények betartása mellett, a szolgáltatást előzetes bejelentkezés alapján vehetik igénybe a lakók, az Otthon arra kialakított helyiségében.

Kozmetikus
Havi rendszerességgel kozmetikus jár az Idősotthonba, aki az időpontfoglalások alapján teljesíti az ellátottak szépségápolási kéréseit.