Rólunk mondták

Mi az Aranykornál minden nap azon dolgozunk, hogy a nálunk élő idősek az egészségügyi és mentális állapotuknak megfelelően a lehetséges legjobb ellátást kapják. Erről tanúskodnak a hozzátartozói levelek is amikből közzé teszünk egy-kettőt.

“…Legutóbbi látogatásom az otthonban újra megerősített abban, hogy szerető és gondoskodó emberekre bíztam szeretett Édesanyámat. Jó volt látni és érezni a figyelmet, mellyel körülvettek minket, látogatókat is. Szívemet melengették Marcsi nővér szavai, hogy az aludni nem tudó édesanyámhoz éjszaka bement enyhíteni magányát. Levente ápolónak is hálás köszönet, aki nemét, korát meghazudtolóan végzi hivatását. Folytathatnám a sort, de velük találkoztam személyesen most….”
Köszönöm mindenkinek!…”

“…. nagyon szépen köszönöm az Aranykor munkáját. Az  Aranykor Otthon, az Önök és az Ön kollégáinak munkája minden csodálatot és tiszteletet megérdemel. Végtelenül köszönjük, hogy Mama Önöknél lehetett ilyen elképesztően szép környezetben és ilyen törődés mellett. Hatalmas segítség volt nekünk, amikor láttuk, hogy az idősápolás milyen embertelenül nagy munka testileg-  lelkileg.
Munkájukat köszönve, szeretettel!”